Intro

Afgelopen voorjaar (2012) ben ik vrij onverwacht, samen met mijn vader, op reis gegaan om familie in Canada te gaan bezoeken.(zie http://ggusa.wordpress.com). Mijn vader was zo enthousiast over de reis die ik met mijn eigen gezin in de zomer zou gaan maken (7 weken rondreis in Canada en de USA), dat ik hem uiteindelijk vroeg of hij het ook leuk zou vinden om naar zijn familie in Canada te gaan. Mijn vader vond dit, ondanks zijn leeftijd (82 jaar), een heel goed idee. Na een korte periode van voorbereiden, boeken van vliegtickets en huren van een auto, vlogen we in mei naar Seattle. We zijn er 10 dagen geweest en het was fantastisch. We hebbben het erg leuk gehad bij onze familie en we hebben genoten van de natuur en het prachtige weer. Na thuiskomst bleef mijn vader erg enthousiast over de reis en toen we na de zomer terugkwamen van onze eigen reis, besloot ik voor te stellen om in 2013 nog een keer naar Canada te gaan. Ik heb deze keer een 12-daagse reis samengesteld die start in San Francisco. Inmiddels is (o) pa 83 jaar en gaat hij zijn tweede vliegreis in zijn leven maken.

Onze reis is anders dan de eerste keer. We gaan natuurlijk weer onze familie in Canada bezoeken, maar voorafgaand aan dit bezoek heb ik een meerdaagse rit in de USA op het programma gezet. De reis zal in San Francisco beginnen. Na een kort bezoek aan San Francisco zullen we een aantal Nationale Parken aandoen en trekken we in een paar dagen naar het noorden om uiteindelijk in Abbotsford, Canada bij onze familie aan te komen. In Canada zullen we ook nog wat interessante plaatsen gaan bezoeken. In ieder geval willen we naar Vancouver Island gaan om de stad Victoria te zien. Aan het einde van de reis zullen we vanaf het vliegveld in Seattle weer terugvliegen naar Amsterdam. Veel leesplezier met deze blog.

Voor wie geinteresseerd is in informatie over mijn 7 weekse reis met mijn gezin in juli 2012, verwijs ik graag naar onze eigen blog op http://pgusa.wordpress.com.