Gastenboek

Gastenboek

35 gedachten over “Gastenboek

 1. Zoals gewoonlijk weer een prachtige site, kan niet wachten tot jullie vertrekken!

  Veel plezier !

  p.s. ik moet natuurlijk wel weer de eerste zijn die een berichtje plaatst…

 2. Goeie reis, veel plezier. Ga weer trouw iedere dag de logjes lezen.

  PS. Ik zal wel de eeuwige tweede blijven……. πŸ˜‰

 3. Zo, ik heb me weer aangemeld. Ben benieuwd naar de foto’s en verslagen. Veel plezier en een goede tijd met elkaar gewenst!! groetjes Ellie

 4. Hee Gert, de foto’s zijn weer als vanouds prachtig. Kan niet wachten op het blog van morgen πŸ™‚ Begint wel weer te kriebelen nu…

 5. Hallo daar,

  Wat een mooie foto’s op de blog. Ik vond de foto’s van de Golden Gate Bridge heel bijzonder. We waren er natuurlijk zelf vorig jaar en dachten toen de brug al goed gezien te hebben. Deze foto’s bewijzen het tegendeel. Zo zie je deze brug niet vaak.
  Was Red Robin lekker en hebben jullie al iets van San Francisco zelf gezien (de verlichte brug bijvoorbeeld). Geniet er van en tot de blog van morgen.

  Pleuni

 6. Hallo. Alle twee. Ik vindt echt zo geweldig wat jullie doen samen,geniet er van het is zo bijzonder vader en zoon en dan zulk een pracht land.
  De eerste dag zag er echt goed uit en weer leuk om te lezen en te kijken

 7. Hallo hier weer een bericht uit Hendrik Ido Ambacht. Ik begin na het lezen van deze tweede dag toch wel een beetje spijt te krijgen dat ik niet heb geΓ«ist mee te mogen op deze reis. Jullie mogen echt niet klagen als ik de foto’s zie want het weer valt echt reuze mee daar. Hier hebben we inmiddels een kano nodig om naar school of werk te gaan. Wat fijn dat het daar gelukkig zo zonnig is geworden. Spijt dat we vorig jaar deze route niet hebben gereden…. die houden we dus nog te goed hoor!!! Wat leuk om dan weer bekende maar ook nieuwe dingen in San Francisco te zien. Lekker dat eten…. Rainforest CafΓ© moet maar op de lijst voor de vakantie van volgend jaar.
  Ik zal Thijs op de blog wijzen… ik denk dat hij hier heel erg blij mee zal zijn. Je ziet zijn reactie vanmiddag wel op de blog. Geniet van het vervolg want ik weet dat de Nationale Parken stuk voor stuk adembenemend mooi zijn.

 8. Leuk joh die zeehonden in het wild. Wij hebben ze pas in het dolfinarium bewonderd, maar in het wild is natuurlijk nog veel leuker!!

 9. Jaja, het is je gelukt, stik jaloers. Eerst die overheerlijke donuts, fijn die foto’s…. En dan ook nog eens die chicken fried chicken… Weet je nog dat we bij het Rainforest Cafe in Las Vegas speciaal voor deze chicken fried chicken gingen en hij toen op was…

  Al met al bedankt πŸ˜‰

 10. Dag opie en ome Gert,
  Ik zit weer elke ochtend heerlijk te genieten van jullie verhalen en foto’s! Het ziet er allemaal weer prachtig uit. Geniet ervan!! Kus, Elise

 11. Zo reizigers. Vanmorgen vroeg ben ik al gaan kijken of de weblog al weer uitgebreid was maar ik moest nog even geduld hebben. Jammer dat jullie niet wat van die lekkere wijn mee konden nemen. Ik kreeg al dorst. Blijkbaar was het toch nog wat te vroeg voor de Nationale Parken maar ik hoop dat jullie toch genoten hebben van dat wat je nog wel kon zien. Ik zie weer uit naar het volgende verhaal.

 12. Geweldig. Omdat zo mee te maken. En dan die wijnen. Heerlijk denk ik en ja jullie dagen zitten goed vol hoor. Knap dat dat gaat speciaal voor u ome Gert

 13. Dag liefies,

  Nou ik geniet weer mee van jullie verhalen en foto’s. My granddaddy is cool Im so proud πŸ™‚
  Gtjes geniet er maar lkkr van elkaar en al het moois daar!

  Knuffel Inge

 14. Ik hoop dat ik nu een reactie onder mijn eigen naam ga plaatsen want dat was de laatste keer niet helemaal goed gegaan. Vanmorgen zag ik, terwijl ik in de kerk zat, dat de blog gepubliceerd was. Ik heb toch maar even tot thuis gewacht om hem te gaan lezen. Als ik jou was zou ik de benzinemeter niet meer zo ver laten zakken. Dan sta je straks in de middle of nowhere… met pa en zonder benzine.
  Jammer dat het weer niet helemaal was wat jullie gehoopt hadden. Ik neem aan dat dit de pret niet heeft kunnen drukken. Ben weer benieuwd naar morgen. Welterusten.

 15. Wat een mooie reis weer prachtig ! Ma geniet ook elke dag van jullie verhalen en foto”s Veel plezier Pa en Gert.
  Groetje Hannie

 16. Hehe ik kan ook eindelijk jullie verhalen volgen. dat was even bij lezen zeg . maar wel weer heel leuk allemaal. veel plezier samen en je weet het hΓ©…Fred komt je altijd helpen als je met panne langs de weg staat maar met een lege benzinetank moet je het zelf oplossen… hahaha

 17. Zo reizigers ik heb meteen na het ontvangen van de mail de blog gelezen. Het wordt voor mij weer steeds bekender gebied. Geniet van het Olympic Parc en de overtocht richting Canada. Ik vond het er vorig jaar prachtig. Tot horens maar weer.

 18. Nog steeds geweldig. Hoor. En dat jullie nu bij Cees en Wil zijn leuk idee.
  Veel reisplezier verder ,

 19. Een feest van herkenning, de blog van vandaag. Doe Wil en Kees namens ons allemaal de groeten….. denk om de doos van Bas!

 20. O wat is de natuur toch prachtig he, een preek op zich de stille momenten van rust.
  En wat heerlijk jullie daar te zien. Fijne dag hoor

 21. Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. Het was weer leuk om mee te lezen met jullie avonturen.
  groetjes uit Gouderak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s